Wednesday, May 24, 2017

baring

its 4.41am. cant sleep. but Im trying to sleep. thinking, bout what Im dreaming before Im awake at about 1am.

situasi macam di hospital. saya terbaring. then, i see youre crying, sayang :'] 

then now, I keep thinking bout it. awak nangis sampai basah tangan saya. and itu yang buatkan saya terjaga dari tdo saya.

11/5/2017, saya accident. Alhamdulillah saya tak cedera teruk. cuma tisu je banyak koyak. and even now still trying to recover.

get well soon, dearie self!


p/s : sayang, if one day saya terbaring kat atas katil hospital, awak sudi tak temankan saya baring? 
awak baring kat sebelah, di sisi saya :'] macam sayang pegang tangan saya, dalam gambar whatsapp kita :']

Thursday, April 13, 2017

rindu.

tepat jam 12 tengah malam aku menaip post nie. takde apa yang aku ingat saat nie selain awak yang jauh di pajam.

dalam pukul 8 lebih (malam) tadi, aku dengan adik aku join member aku untuk dengar talk pasal satu company insurans. Alhamdulillah so far hati aku masih gigih untuk niat datang next class.

tetiba, sampai satu masa video trainer tue tunjuk pasal life dia, takde la yang buat aku tertarik kecuali lagu yang digunakan dalam video tue. lagu apa?

I wont give up // Jason Mraz.

for the first time, suatu rasa yang aku CUKUP LAMA TAK RASA tetiba wujud dalam hati aku. 

aku terus teringat dia. dia yang jauh di mata. di pajam tapi setiap masa dekat di jiwa. 

lain. demi Allah lain sangat rasa dalam hati nie untuk dia.

and for the FIRST TIME juga, aku yang tak pernah fokus sebelum2 nie kalau dengar lagu nie, TADI, sekali dengar je aku boleh tangkap lirik dia.

subhanallah... tak tertanggung rasanya rindu dalam jiwa. sebak di dada :'[

tak pernah juga buat hari yang ketiga, even waktu sekarang aku menaip aksara, tak henti air mata bergenang dan menitis sebab rindu pada dia :'[

Tuhan, aku nie dah kenapa... :'[