Thursday, May 10, 2018

new workplace

Assalamualaikum and Hi.

so today baru sempat nak update blog. haha jet jet macam ada banyak masa, kan? that's why update blog.

lama gila tak update blog. last post pun tak ingat dah pasal apa. but kali nie aku hirup nafas baru dalam blog aku, in sya Allah. post-post yang lepas aku abadikan segala kenangan tue dalam draf.

aha, starting 1/5/2018, syukur Alhamdulillah aku ubah hidup aku 360 darjah. ya, selepas 4 tahun lebih kerja kat tempat lama, I got a new workplace. in sya Allah, semoga dengan perubahan yang aku pilih dan rezeki yang Allah berikan, kehidupan selepas ini masih dan sentiasa dalam rahmat, petunjuk serta kasih sayang Tuhan.

Aamiin.