Tuesday, June 16, 2015


3.3.14

Alhamdulillah setahun lebih dah aku bekerja .
memang banyak dugaan and cabaran yang kena tempuh .
tapi , so far , Alhamdulillah jugak sebab ,
even banyak dugaan and cabaran , Tuhan memudahkan .

yap , tak rugi mudahkan kerja orang lain .
semua jadi ada hikmah :]

kerja yang sekarang , Alhamdulillah bukan gaji je dah naik ,
tapi masa bekerja pun dah dapat baik sangat dah .
before this masa kerja 8.00 pagi till 6.00 petang
now , masuk 7.30 pagi till 4.30 petang .

so lepas nie , boleh la join geng-geng volleyball dengan lebih selesa
before this banyak nau alasan terpaksa bagi bila dorang ajak tapi tak dapat join .
plus , maybe lepas nie nak cari kerja part time ke kan .
haaa , boleh cari duit lebih sikit . ceyhhh :p



sekian , terima kasih