Wednesday, June 17, 2015

tsunami

pagi tadi , mimpi tsunami lagi .
bila dah dapat mimpi macam nie , macam biasa la , terjaga terus .
bila dah terjaga , tengok jam , dalam pukul 4 lebih pagi .
Istighfar terus .

seingat aku , aku start dapat mimpi tsunami nie masa form 1 .
tapi masa tue aku ingat lagi yang tsunami nie bebetul aku nampak macam nak 
hempas atap kampung aku .
now , mimpi nie datang lagi .
memang cukup sama macam kat gambar atas tue .
tapi kali nie yang berkait depan mata aku nampak macam ada sesetengah 
family aku kena tenggelam dalam ombak tue .
mahunya tak meraung aku masa tue . hm :[

semoga hanya sekadar mimpi .