Sunday, July 12, 2015

#KLRayaFestival2015


jom datang beramai-ramai ke #KLRayaFestival2015 !
kami ada disini bermula jam 10pagi hingga 5pagi ! 
jangan lupa singgah Booth SooqaSooqi ! @ropa_byss ada disini juga ! :D

hah , 5 pagi au . memang mata panda plus jadi zombie aku kat sini . hahaha . kau bayangkan la , start semalam (11/7/2015) , pepagi aku tolong mak kekemas rumah sampai tengah hari . kol 12 lebih sampai kol 4.30 , aku g office buat ot jap settlekan sikit kerja supaya hari Isnin nanti takdelah macam rushing dengan kerja yang dah memang sesak . lepas habis je ot , terus pick up member untuk pergi Iftar . lepak Iftar dengan geng sampai la lepas habis makan semua . Alhamdulillah , the things yang aku suka lepak dengan geng nie , aku punya gelak dengan dorang sampai lenguh pipi oy ! hahaha ada yang sampai merah padam muka sebab gegelak :D yang tak boleh blah , kiteorg buat tempat tue macam rumah kiteorg sendiri . KAHKAHKAH gasakkk release la sikit letih badan and otak semua :]

tapi , nak tak nak , settle je Iftar dengan dorang (so sorry guys sebab dapat lepak Iftar sekejap je), wa terus gerak g KL . fuhhh , rabak mata oyyy rabakkk HAHAHA . time drive , aku main dengan enjin je . 100 -120+ . style aku , kalau speed dah nak sampai 120+ , aku lepas pedal . relax jap . sampai 100 balik , aku speed balik . hahaha takde la ngantuk sangat time tue . but , dah sampai kl , otw nak cari jalan g pwtc , aku dah keneneng . aku punya tahap tak tahan mengantuk dengan badan letih semua , sampai bawak kete pun dah ke kiri ke kanan . sebabkan aku risau pape jadi , nasib baik kakak aku ada teman , aku suh dia gantikan aku drive . memang kawkaw la punya mengantuk sampai kan aku tak boleh fikir masa drive . nak masuk jalan pun , even dah ada board tulis nama jalan semua , aku tak boleh nak fikir masuk mana . HAHAHA teruk nau , kan ? hm . careful next time , mot .

sampai je pwtc , aku terus tolong kakak aku yang lagi sorang tue berniaga .
dengan mata sepet semedang , haaa redah ajooo hahaha
till today (Ahad) je aku dapat tolong kakak aku yang sorang nie .

so sorry onie . ama tolong mana mampu aje :']

ikutkan kakak aku yang sorang nie suh teman dia sampai Isnin . haaa , Isnin aku tak kerja pulak , kan ? nak hadap dia sorang je berniaga ? KAHKAHKAH ape pun tak boleh ;D berniaga nie memang seronok . Sunnah Nabi pulak tue . in sya Allah , step by step aku dengan family berjinak-jinak dengan berniaga nie . in sya Allah , even business aku yang NuRAZ tue nampak je macam 'senyap' , aku still beroperasi . takpe , sikit sikit lama-lama jadi bukit 

k la , anak buah dah mula panjat sampai bahu aku dah nie .

Karya , g mandi

mude (mokde) , playground

g mandi dulu . lepas tue playground 

okay

nampak tak bebudak zaman sekarang punya pandai main deal ?
HAHAHA

kbai nak kena mandikan dorang